Politica de Retur

 

Returnarea și înlocuirea produselor

 
ORENDA World Wıde Marketing SRL vrea să mulțumească tuturor clienților săi, 100%. Știm că acest obiectiv este greu de atins și vor exista clienți care vor dori să returneze produsele achiziționate de la noi. Înțelegem acest lucru și dorim să venim în ajutorul celor care, dintr-un motiv sau altul, doresc să returneze produsele.
 
Condițiile în care le puteți returna sunt:
 
1. Renunțarea la produsele achiziționate fără a invoca vreun motiv, în conformitate cu legea comerțului la distanță, în termen de 14 zile calendaristice (a se vedea OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative). Produsele sunt returnate pe adresa punctului de lucru (București Sectorul 1, Strada Av. Petre Crețu, Nr.49, CORP C1 România).
 
Dacă produsul comandat nu este cel dorit, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru a returna valoarea produsului (cu excepția costului de transport) într-o perioadă de 14 zile calendaristice, de la data cumpărării, fără a invoca un motiv și fără penalități Costurile de returnare a produsului / produselor sunt în sarcina cumpărătorului.
Comanda Whatsapp